Grondafval container huren

Er is verontreinigde grond aangetroffen in de omgeving Zuid-Holland Zuid. U kunt de handelingskade lezen op de website van OZHZ (Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid). Op 8 juli 2019 heeft het ministerie van I&W een tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS houdende grond gepubliceerd. Met de komst van deze tijdelijke handelingskader kent ook de rest van Nederland een vergelijkbaar beleid als in Zuid-Holland Zuid.

Heeft u een grondafval container nodig? Snel en eenvoudig een grondcontainer huren kan bij Afvalcontainers Limburg! Onze containers worden, wanneer op deze op een werkdag voor 15.30 zijn besteld, de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. Afvalcontainerslimburg.nl verhuurt aan zowel particulieren als bedrijven. Onze grondafval containers zijn geschikt om uw tuinaarde, zand, grond, klei, graszoden en grasmatten efficiënt in af te voeren. We beschikken over verschillende inhoudsmaten container. U kunt een grondafval container huren van 2,5m³4m³ en 6m³ . Twijfelt u hoeveel kuub u nodig heeft? Neem contact met ons op. Wilt u direct een grondafval container bestellen? Klik hieronder op het formaat van uw keuze. Let op! Wilt u een container laten plaatsen in Maastricht? Dan heeft u een vergunning nodig van de gemeente. Deze kunt u hier aanvragen. 

Grondafval container huren

Prijs grondcontainer

Wilt u weten wat de prijs is voor het huren van een container? Afvalcontainers Limburg biedt u gegarandeerd de laagste prijs voor het huren van een container. Bij onze huurprijs is het plaatsen en ophalen inbegrepen. Ook mag de container vier weken bij u op locatie blijven staan. Wilt u snel en eenvoudig een grond container bestellen? Klik dan op het formaat van uw keuze. Een container huren bij Afvalcontainers Limburg is eenvoudig en snel. U klikt op de maat container van uw keuze en betaalt de huurprijs via IDEAL. In een aantal stappen heeft u de juiste container gehuurd.

Wat mag u afvoeren?

Zand
Veen
Aarde
Klei
Tuinaarde
Graszoden
Grasmatten

Wat mag u niet afvoeren?

Vervuilde grond met bijvoorbeeld:
Boomstronken
Wortels
Grind
Olie
Hout
Dit mag in een houtafvalcontainer

Plastic
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

EFFICIËNT GROND AFVOEREN?

Wanneer u werkzaamheden heeft aan uw tuin of bestratingswerkzaamheden uitvoert is het belangrijk grond efficiënt af te voeren? Vaak wordt onderschat hoeveel grond, zand en klei er moet worden afgevoerd en de hoeveelheid werk die dit met zich meebrengt. Met een grondcontainer kunt alles in een keer afvoeren. Onze container kan vier weken bij u op locatie blijven staan en wordt gebracht en opgehaald. Wanneer u een container bij ons op een werkdag voor 15.30 bestelt, is deze de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. Twijfelt u of u een grondafval container is wat u nodig heeft? Naast grondafval containers verhuren wij ook puincontainers, groenafval containers, grofvuilcontainers, hout- en bouwcontainers. Neem contact met ons op en huur voordelig en snel de juiste container!

HUUR EEN GRONDAFVAL CONTAINER 2,5M³, GRONDAFVAL CONTAINER 6M³ OF (GESLOTEN) GRONDAFVAL CONTAINER 10M³

Belangrijk is dat u de juiste maat container huurt. Veel mensen onderschatten de hoeveelheid grondafval die zij moeten afvoeren. Wij adviseren dan ook om uw inschatting naar boven af te ronden om zo de juiste maat container te bepalen. In onze grondafval containers kunt u zand, veen, aarde, tuinaarde, klei, graszoden en grasmatten afvoeren. Vervuilde grond mag niet worden afgevoerd. Voor boomstronken, wortels en takken kunt u gebruik maken van een groenafval container. Hierin kunnen takken, plantenresten, struiken en snoei/maaiafval worden afgevoerd. Naast grond- en groenafval containers verhuren wij ook puincontainers, grofvuilcontainers, hout- en bouwafval containers.

Grondafval container huren Limburg

Bent u op zoek naar een grondcontainer in Limburg? Afvalcontainers Limburg levert grondcontainers in Maastricht, Venlo, Heerlen, Roermond, Sittard. Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen probleem. We leveren containers in heel Limburg. Let op! In Maastricht moet u een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Staat de container op uw eigen terrein dan heeft u geen vergunning nodig. We beschikken over zes verschillende inhoudsmaten. Binnen een werkdag leveren wij uw grond container op locatie (indien op een werkdag voor 15.30 besteld). Wilt u vandaag nog een container bestellen? Klik hierboven op het formaat van uw keuze.