Levering en plaatsing

Laatste update op 29 augustus 2018

Wij leveren afvalcontainers in heel Nederland. Dankzij onze partners kunt u ook afvalcontainers bestellen buiten Limburg.

In de meeste gevallen niet. Gemeenten in Nederland hanteren allemaal verschillende voorwaarden voor een vergunning, maar in veel gevallen heeft u voor een korte periode geen vergunning nodig voor een afvalcontainer. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Let op! In Maastricht moet u een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Staat de container op uw eigen terrein dan heeft u geen vergunning nodig.

Als u een container besteld (op werkdagen) wordt deze binnen 24 uur geplaatst. De chauffeur zal uw container op de afgesproken dag en op de plaats van uw keuze afleveren tussen 07:00 en 17:00uur.

Let op: dit is een tijdsindicatie. Wij kunnen geen garantie bieden dat de container ook binnen dit tijdsbestek daadwerkelijk geplaatst wordt.

U hoeft niet aanwezig te zijn, maar het is wel aan te raden. U kunt dan samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen.

De inhoud mag maximaal 10 cm boven de rand van de container uitkomen. Op deze manier kan de inhoud nog veilig vervoerd worden. Is de container hoger beladen, dan heeft de chauffeur het recht om de container te laten staan of worden er extra kosten in rekening gebracht.

Uw container mag na plaatsing 4 weken blijven staan, dit is in de prijs inbegrepen. Wilt u de container langer laten staan? Dan wordt er huur in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen €3,00 (excl. BTW) per werkdag. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer: 0499-470500

Is uw container vol? Geef dit dan zsm aan ons door. Vul hiervoor het ophaalformulier in.

Voor het ophalen van uw container kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Binnen 2 -3 werkdagen wordt uw volle container afgevoerd. Wilt u uw container omwisselen? Dan kunt u een nieuwe container bestellen via het bestelproces en bij het afrekenen aangeven dat u een container wilt omwisselen.

U hoeft niet aanwezig te zijn, maar het is wel aan te raden. U dient ervoor te zorgen dat de container vrij staat. De chauffeur moet de container kunnen ophalen zonder belemmeringen.

Nee dit mag niet. De container moet blijven staan zoals de chauffeur de container geplaatst heeft. Eventuele schade bij het toch verplaatsen van de container zijn voor rekening van de klant.

Dit is mogelijk zolang er voldoende ruimte is. Het is aan de chauffeur om dit ter plekke te beoordelen en te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig heeft voor het plaatsen en afvoeren van de container. Let op: Het plaatsen van een container op uw eigen oprit, terrein of tuin is altijd op eigen risico.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 0499-470500

Nee wij plaatsen geen containers in het weekend.

Nee er wordt geen afdekzeil meegeleverd bij de afvalcontainer. Deze kunt u zelf aanschaffen bij de bouwmarkt. Dit afdekzeil dient u wel te verwijderen voordat wij de container weer komen ophalen. Indien u dat niet doet wordt de container met afdekzeil gelost.

Alle prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit betekent dat wij voor dit bedrag de afvalcontainer zullen plaatsen, afvoeren inclusief het verwerken van het afval en inclusief 4 weken huur.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!

CONTACT