Container huren Sittard

Wilt u een container huren in (stad) ? Wanneer u bij Afvalcontainers Limburg op een werkdag voor 15.30 een container bestelt, is deze de volgende werkdag bij u op locatie bezorgd. Wij leveren containers aan zowel bedrijven als particulieren. In onze webshop kiest u eenvoudig en snel de container die u nodig heeft. Via IDEAL betaalt u de huurprijs. Het afleveren en ophalen is bij de huurprijs inbegrepen. De container kan vier weken bij u op locatie blijven staan. Afvalcontainers Limburg levert alle soorten afvalcontainers aan zowel bedrijven als particulieren. We bieden gegarandeerd de laagste prijs en beste service.

Soort afvalcontainer

Afhankelijk van de hoeveelheid afval die u moet afvoeren, bepaalt u het formaat van de container. De verschillende formaten en prijzen vindt u op deze pagina. Belangrijk is dat uw afval in de juiste container wordt afgevoerd. Wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing heeft is het belangrijk uw bouwafval af te kunnen voeren. Heeft u alleen schoon puin? Dan is een puincontainer geschikt. De bouwafval containers zijn een veilige en efficiënte methode voor het afvoeren van al uw bouwafval waaronder hout, plastic en glaswol. De grofvuil containers zijn geschikt voor het afvoeren van meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin, tegels, hout, metalen, kunststof, sloop- en afvalhout. Wanneer u een grofvuil container huurt bij Afvalcontainers Limburg kunt al uw grofvuil in één keer afvoeren. Wilt u weten welke container u het beste kunt huren of heeft u andere vragen? Zie de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

HUUR EEN CONTAINER 2,5M³, CONTAINER 6M³ OF (GESLOTEN) CONTAINER 10M³

Op basis van het soort afval dat u wilt afvoeren, selecteer u allereerst op het type container dat u nodig heeft. Op deze pagina treft u een overzicht van de verschillende soorten afvalcontainers die u bij Afvalcontainers Limburg kunt huren. Iedere container is beschikbaar in de maten 2,5m3, 4,5m3 gesloten, 6m3 en 10m3. De inhoudsmaat 10m3 beschikken we over zowel een open als gesloten variant. Heeft u vragen welke maat container het meest geschikt is voor uw afval? De hoeveelheid afval wordt vaak onderschat. Wij adviseren dan ook om uw inschatting naar boven af te ronden. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

PRIJS CONTAINER HUREN SITTARD

Benieuwd naar de prijs voor het huren van een container? Op deze pagina treft u de prijzen van de verschillende formaten containers.  Wanneer u een container bij Afvalcontainers Limburg op een werkdag voor 15.30 bestelt, wordt deze de volgende werkdag bij u op locatie bezorgd. Het brengen en ophalen is bij de huurprijs inbegrepen. De container mag vier weken blijven staan.

Direct afvalcontainer huren (stad)

Woont u niet in (stad) maar wilt u een afvalcontainer bestellen? Dan bent u bij Afvalcontainers Limburg aan het goede adres. Wij leveren afvalcontainers in heel Limburg. Wilt u direct bestellen? Klik op het formaat container van uw keuze. In onze webshop rekent u de huurprijs af via IDEAL. Op een werkdag voor 15.30 besteld, is de volgende dag bezorgd. Let op! Woont u in Maastricht? Dan heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een container op de openbare weg. Deze kunt u hier aanvragen. 

Alle afvalcontainers

puincontainer huren | afvalcontainers Limburg

Puincontainers

bouwcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Bouwafval containers

houtcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Houtafval containers

grofvuilcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Grofvuil containers

groencontainer huren | afvalcontainers Limburg

Groenafval containers