Container huren Roermond

Wilt u een container huren in Roermond? Bij Afvalcontainers Limburg huurt u snel en voordelig de container die u nodig heeft.  Wij verhuren grofvuil containers, puincontainers, grond containers, bouwafval containers, groenafval- en hout containers. U kunt een container huren van 2,5m³, 4,5m³, 6m³ en 10m³. Van het formaat 10 beschikken wij over zowel open als een gesloten variant.  Wij adviseren altijd om de inschatting van de hoeveelheid afval naar boven af te ronden. Vaak wordt deze namelijk lager ingeschat dan deze werkelijk is. U rekent via IDEAL en de container wordt bij u geleverd op de door u geselecteerde datum. Wanneer u op een werkdag voor 15.30 besteld, is de container de volgende werkdag geleverd. Heeft u vragen of wilt u gelijk bestellen? Klik op de container van uw keuze.

PUINCONTAINERS, GROFVUIL, BOUW- EN SLOOPAFVAL

Afvalcontainers Limburg verhuurt puincontainers, grofvuil containers, bouwafval containers en containers geschikt voor hout, grond- en groenafval. Heeft u een verbouwing? Een bouwafval container is dan een efficiënte manier voor het afvoeren van al uw bouwafval. Hout, plastic, glaswol en alle overige materialen die bij het bouwen en slopen voorkomen, kunt u kwijt in deze containers. Een puincontainer is geschikt om al uw schoon puin in af te voeren waaronder stenen, bakstenen, gips, metselpuin, dakpannen en grindtegels.  In onze grofvuil containers kunt u meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tuinmeubels, puin, tegels, hout, metalen, kunststof, sloop- en afvalhout in één keer afvoeren. Direct bestellen? Klik op het formaat container van uw keuze. In een aantal eenvoudige stappen is uw container besteld.

Formaat container

Op deze pagina vindt u de formaten en prijzen van de verschillende soorten afvalcontainers die u bij Afvalcontainers Limburg kunt huren. Iedere container is beschikbaar in de maten 2,5m3, 4,5m3 gesloten, 6m3 en 10m3. De inhoudsmaat 10m3 beschikken we over zowel een open als gesloten variant. Heeft u vragen welke maat container het meest geschikt is voor uw afval? Wij raden u aan om de inschatting van de hoeveelheid vuil naar boven af te ronden. Vaak wordt de hoeveelheid bouwafval namelijk te laag ingeschat. Wilt u advies welk formaat container u het beste kunt huren? Of twijfelt u aan het type container dat geschikt is om uw afval af te voeren? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op.  

Afvalcontainer Roermond prijs

Online een container huren in Roermond is via Afvalcontainers Limburg snel geregeld! Op basis van de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren, bepaalt u het formaat van de container. De verschillende formaten en prijs worden op deze pagina weergegeven. Let op! Vaak wordt de hoeveelheid afval lager ingeschat dan deze werkelijk bedraagt. Wij adviseren u dan ook aan om uw inschatting naar boven af te ronden.

Direct afvalcontainer huren Roermond

Benieuwd naar de prijs van een afvalcontainer bij u op locatie? Op deze pagina treft u de prijs per container. Deze huurprijs is inclusief brengen en ophalen. De container mag vier weken op locatie blijven staan. Afvalcontainers Limburg bezorgt niet alleen containers in Roermond maar ook in Maastricht, Venlo, Sittard en Heerlen. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, wij leveren in heel Limburg. Let op! Wanneer u een container huurt in Maastricht heeft u een vergunning nodig. Deze kunt u hier aanvragen.

Alle afvalcontainers

puincontainer huren | afvalcontainers Limburg

Puincontainers

bouwcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Bouwafval containers

houtcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Houtafval containers

grofvuilcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Grofvuil containers

groencontainer huren | afvalcontainers Limburg

Groenafval containers