Container huren Heerlen

Wilt u een afvalcontainer huren in Heerlen? Bij Afvalcontainers Limburg huurt u snel en voordelig een geschikte container.  U heeft de keuze uit grofvuil containers, puincontainers, grond containers, bouwafval containers, groenafval- en hout containers. Wij beschikken over verschillende formaten variërend van 2,5m³ tot 10m³. Van het formaat 10m³ beschikken wij over zowel open als gesloten containers. Klik hieronder op de container van uw keuze en huur snel en voordelig de juiste container. Woont u niet in Heerlen? Geen enkel probleem. Wij verhuren containers aan zowel particulieren als bedrijven in heel Limburg!

Container huren Heerlen prijs

Op deze pagina treft u een overzicht van de verschillende soorten afvalcontainers die u bij Afvalcontainers Limburg kunt huren. Iedere container is beschikbaar in de maten 2,5m3, 4m3, 4,5m3 gesloten, 6m3 en 10m3. De inhoudsmaat 10m3 beschikken we over zowel een open als gesloten variant. Heeft u vragen welke maat container het meest geschikt is voor uw afval? De hoeveelheid afval wordt vaak onderschat. Wij adviseren dan ook om uw inschatting naar boven af te ronden. Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Formaat container

Allereerst bepaalt u welk type afvalcontainer u nodig heeft. Dit hangt uiteraard van het soort afval af dat u heeft. Door op de container van uw keuze te klikken, komt u in onze webshop. Tijdens dit stappenplan kunt u kiezen uit verschillende formaten afvalcontainers en bepaalt u de plaatsingsdatum van de afvalcontainer. U kunt bij ons terecht voor containers in de maten 2,5m³, 4m³, 4,5m³, 6m³ en 10m³. In het formaat 10beschikken wij over zowel open als gesloten containers. Tenslotte betaalt u via iDEAL de huurprijs en wordt de afvalcontainer bij u op locatie geleverd op de door u gekozen datum.

Soorten afvalcontainers

Afvalcontainers Limburg verhuurt puincontainers, grofvuil containers, bouwafval containers, houtcontainers en grond- en groenafval containers. Twijfelt u welke containers het meest geschikt is voor uw afval? Neem contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen. Snel een container bij u op locatie? Wanneer u op een werkdag een container besteld, is deze de volgende werkdag bij u geleverd. De container kan vier weken op locatie blijven staan. Is de container eerder vol? Dan maakt u gebruik van onze ophaalservice. Dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen.

Snel en voordelig container huren Heerlen

Online een container huren in Heerlen is via Afvalcontainers Limburg snel en voordelig! In een paar stappen huurt u de container die u nodig heeft.  Op werkdagen besteld voor 15.30 is de volgende werkdag geleverd. Als de afvalcontainer eenmaal is geplaatst, mag de container vier weken blijven staan. Deze huurperiode is bij de prijs inbegrepen. Ook halen wij de container weer op. Woont u niet in Heerlen? Geen enkel probleem. Afvalcontainers Limburg levert containers in heel Limburg.

Alle afvalcontainers

puincontainer huren | afvalcontainers Limburg

Puincontainers

bouwcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Bouwafval containers

houtcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Houtafval containers

grofvuilcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Grofvuil containers

groencontainer huren | afvalcontainers Limburg

Groenafval containers