Container huren Maastricht

Wilt u een container huren in Maastricht? Bij Afvalcontainers Limburg huurt u snel en voordelig een geschikte container.  U heeft de keuze uit grofvuil containers, puincontainers, grond containers, bouwafval containers, groenafval- en hout containers. Wij beschikken over zes verschillende formaten variërend van 2,5m³ tot 10m³. Van het formaat 10m³ beschikken wij over zowel open als gesloten containers. Een container is een efficiënte methode om veel afval in één keer af te voeren. Afvalcontainers Limburg verhuurt containers aan zowel particulieren als bedrijven. Let op! Wanneer u een container huurt in Maastricht heeft u een vergunning nodig. Deze kunt u hier aanvragen.

Hoe bestel ik een container?

Nadat u heeft bepaald welke container u nodig heeft, klikt u op het formaat van uw keuze. Hierdoor belandt u in onze webshop waar u in enkele eenvoudige stappen de container bestelt. Wanneer u op werkdagen een container voor 15.30 bij ons bestelt, wordt deze de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. Het plaatsen en ophalen van de container is bij de huurprijs inbegrepen. U betaalt de huurprijs via IDEAL.

Soorten afvalcontainers

Afvalcontainers Limburg beschikt over puincontainers, grofvuil containers, bouwafval containers en containers geschikt voor hout, grond- en groenafval. Geen enkele van onze containers is geschikt om oude accu’s, olie, vetresten, autobanden, koelkasten en dakafval in af te voeren. Heeft u enkel schoon puin? Dan is een (schoon) puincontainer de beste optie. Twijfelt u welke containers het meest geschikt is voor uw afval? Neem contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Afvalcontainer Maastricht prijs

Online een container huren in Maastricht is via Afvalcontainers Limburg snel geregeld! Op basis van de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren, bepaalt u het formaat van de container. De verschillende formaten en prijs worden op deze pagina weergegeven. Let op! Vaak wordt de hoeveelheid afval lager ingeschat dan deze werkelijk bedraagt. Wij adviseren u dan ook aan om uw inschatting naar boven af te ronden. Daarnaast heeft u in Maastricht een vergunning nodig van de gemeente voor het plaatsen van een container. Deze kunt u hier aanvragen. 

Afvalcontainer huren Maastricht

Heeft u veel afval door bijvoorbeeld een verbouwing of herinrichting van uw tuin? Met slechts een paar drukken op de knop huurt u een bij ons een grond-  of grofvuilcontainer. Afvalcontainers Limburg bezorgt niet alleen containers in Maastricht, maar ook in Venlo, Heerlen, Roermond en Sittard.  Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, wij leveren in heel Limburg. Bel ons direct! Wanneer u een container op werkdagen voor 15.30 bestelt, is deze de volgende werkdag geleverd. Als de afvalcontainer is geplaatst, mag deze tot vier weken blijven staan. Dit is bij onze huurprijs inbegrepen.

Alle afvalcontainers

puincontainer huren | afvalcontainers Limburg

Puincontainers

bouwcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Bouwafval containers

houtcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Houtafval containers

grofvuilcontainer huren | afvalcontainers Limburg

Grofvuil containers

groencontainer huren | afvalcontainers Limburg

Groenafval containers